Koolisöökla menüü

27Esmaspäev 28Teisipäev 29Kolmapäev 30Neljapäev 31Reede
Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök

7-viljapuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Kaerahelbepuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Piimasupp

võileib juustuga

Rukkihelbepuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Mannapuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Lõunasöök Lõunasöök Lõunasöök Lõunasöök Lõunasöök

Kanakarri

Riis keedetud

Tomati-kurgisalat

Kõrvitsasalat

Jogurt

Mahlajook

Leib

Sai

Vitamiinipaus: õun

Makaronid hakklihaga

Jogurt

Koorene lõhesupp

Maasika panna cotta kaerakrõbedikuga

Leib

Sai

Vitamiinipaus: pirn

Viiner

Keedetud kartul

Hapukoorekaste

Mahlajook

Piim 2.5% (PRIA)

Leib

Sai

Hautatud sealiha koorekastmes

Keedetud kartul

Riis keedetud

Konservkurk

Tomati-sibula

Mahlajook

Piim 2.5% (PRIA)

Leib

Sai

Vitamiinipaus: porgand

Lisaeine Lisaeine Lisaeine Lisaeine Lisaeine

Pelmeenid

Hapukoor

Mahlajook

Kohupiimavorm kisselliga

Mulgipuder suitsulihaga

Keefir

Caesari salat

Jogurt

Õunakook

Tee

Hommikusöök

7-viljapuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Lõunasöök

Kanakarri

Riis keedetud

Tomati-kurgisalat

Kõrvitsasalat

Jogurt

Mahlajook

Leib

Sai

Vitamiinipaus: õun

Lisaeine

Pelmeenid

Hapukoor

Mahlajook

Hommikusöök

Kaerahelbepuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Lõunasöök

Makaronid hakklihaga

Jogurt

Lisaeine

Kohupiimavorm kisselliga

Hommikusöök

Piimasupp

võileib juustuga

Lõunasöök

Koorene lõhesupp

Maasika panna cotta kaerakrõbedikuga

Leib

Sai

Vitamiinipaus: pirn

Lisaeine

Mulgipuder suitsulihaga

Keefir

Hommikusöök

Rukkihelbepuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Lõunasöök

Viiner

Keedetud kartul

Hapukoorekaste

Mahlajook

Piim 2.5% (PRIA)

Leib

Sai

Lisaeine

Caesari salat

Jogurt

Hommikusöök

Mannapuder

Mesi

Moos

Piim 2.5%

Lõunasöök

Hautatud sealiha koorekastmes

Keedetud kartul

Riis keedetud

Konservkurk

Tomati-sibula

Mahlajook

Piim 2.5% (PRIA)

Leib

Sai

Vitamiinipaus: porgand

Lisaeine

Õunakook

Tee

Toitlustuse pakkuja

Kontakt
  • Nimi Audru Kool
Avaldatud 12.02.2024. Viimati muudetud 24.01.2025.